Nin (La Caixa): 'Sortir de la crisi requerirà renunciar a drets socials'


  • Comparteix:

Juan Maria Nin, durant la conferència / Font: Esade

Juan Maria Nin, durant la conferència / Font: Esade

Sortir de la crisi serà un procés de molts anys que requerirà reestructurar l'Estat i renunciar a molts drets socials. Ho ha assegurat el director general de La Caixa, Juan María Nin, durant l'acte d'obertura del curs acadèmic d'Esade. Segons Nin, la manca de creixement econòmic ha generat un dèficit de confiança i credibilitat que les noves generacions d'empresaris han d'aprendre a recuperar.

Durant la conferència, Nin ha remarcat la importància que tenen institucions com Esade a l'hora d'ensenyar els seus alumnes a ser líders creïbles, ètics i flexibles. El director general de 'La Caixa' ha fet una crida a recuperar els valors i la capacitat de sacrifici, i ha alertat que sortir de la crisi serà un procés llarg i complicat.

Juan María Nin

El camí de sortida de la crisi serà de sacrifici: caldrà renunciar a moltes coses.


En aquest sentit, ha defensat el procés de recapitalització de les caixes i els bancs que té lloc a la Unió Europea (UE), així com els mecanismes públics de salvament d'entitats financeres. Segons Nin, per tal que l'Estat espanyol surti de la crisi és necessari un retorn a l'ortodòxia financera que torni a generar confiança en la productivitat de la seva economia.

Juan María Nin

Tot i que el nostre deute és més petit que el d'altres països, la nostra manca de creixement ha trencat la confiança.



El director general de La Caixa també ha exposat als alumnes la importància que les empreses s'adaptin als costums culturals de tots els entorns, inclosos els més locals.



  • Comparteix:

COMENTARIS

La caixa fa una crida a recuperar valors? M'agafen ganes de riure...

Marcel Rodríguez Álvarez. Enviat el 7/nov/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.