Ubisoft prepara el primer joc desenvolupat íntegrament a Sant Cugat


Temes relacionats

El videojoc de Tintín té segell santcugatenc (30/oct/11)

Un videojoc de Tintín, produït a Sant Cugat, surt a la venda en català (20/oct/11)

La filial santcugatenca d'Ubisoft allibera de comandaments els videojocs (15/oct/10)


  • Comparteix:

Mercè Conesa ha visitat les instal·lacions d'Ubisoft

Mercè Conesa ha visitat les instal·lacions d'Ubisoft

El centre d'Ubisoft a la ciutat està treballant ja en un nou videojoc, que serà el primer produït íntegrament a Sant Cugat des de la seva idea inicial fins al seu desenvolupament final. Ho ha avançat a Cugat.cat la directora general del centre d'Ubisoft, Maria Teresa Cordón, durant una visita que l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha fet a l'empresa aquest divendres. Entra a l'estudi de producció d'Ubisoft amb Cugat tv

Des de les instal·lacions d'Ubisoft a la ciutat s'ha produït recentment la versió per a Nintendo 3DS del considerat com el primer joc per a videoconsola portàtil en català, 'Les aventures de Tintín: El secret de l'Unicorn'. A més, també ha desenvolupat la seva adaptació al sistema Kinect de la XBox360, que permet controlar els personatges fent servir el propi cos com a comandament. Ara, per primera vegada, la planta santcugatenca elaborarà de manera íntegra tot un videojoc sencer, els detalls del qual encara són secrets.

Segons Cordón, la joventut de la població de Sant Cugat, així com la proximitat als centres universitaris i la seva aposta per les noves tecnologies són els motius pels quals Ubisoft ha apostat per potenciar la seva producció a la ciutat.

Maria Teresa Cordón

Ubisoft està a la ciutat ideal pel que necessita.




En aquest sentit, la directora general del centre d'Ubisoft ha animat les universitats catalanes a oferir més formació específica en desenvolupament de videojocs, actualment una de les indústries punteres de l'oci mundial.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha visitat aquest divendres les instal·lacions d'Ubisoft, també ha emmarcat l'activitat de l'empresa dins una aposta major de la ciutat per les noves tecnologies.

Mercè Conesa

La producció d'Ubisoft està molt relacionada amb el que fem per promoure l'empresa.



Conesa també s'ha referit al congrés GameLab, que tindrà lloc el proper estiu a Barcelona, i ha expressat la seva voluntat que Sant Cugat hi col·labori d'alguna manera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.