Empreses alimentàries punteres debatran sobre el futur del sector a EsadeCreapolis


  • Comparteix:

La jornada debatrà sobre I+D i màrqueting / Font: thefoodinnovationevent.com

La jornada debatrà sobre I+D i màrqueting / Font: thefoodinnovationevent.com

Presentar i debatre sobre els reptes de l'alimentació i la salut, així com fomentar el 'networking' entre els professionals del sector, són els objectius de la 2a Jornada d'innovació en alimentació, organitzada per la patronal vallesana Pimec i EsadeCreapolis dins el marc del programa Copit de cooperació entre parcs industrials i tecnològics. La trobada, que tindrà lloc al centre d'innovació durant tot dijous de la setmana vinent, comptarà amb ponents d'empreses líders del món alimentari com Nestlé, Gallina Blanca o Eroski. El cost de la inscripció és de 300 euros, amb descomptes del 50% per als socis de Pimec.

La jornada està adreçada a professionals del màrqueting i la innovació del món alimentari, nutricional i farmacèutic, a més de buscar captar l'atenció d'agències de comunicació i centres tecnològics. Els actes començaran a dos quarts d'onze del matí amb una conferència sobre els estudis de mercat i les tendències dels consumidors, i s'allargaran fins a dos quarts de sis de la tarda amb xerrades que tractaran des dels nous desenvolupaments tecnològics, fins a l'empaquetament dels productes o el valor del menjar saludable. En total hi participaran 19 ponents del món empresarial, creatiu i científic d'alt reconeixement en el panorama espanyol. Finalment, hi haurà un espai per al 'networking' i l'establiment de contactes entre els professionals del sector.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.