EsadeCreapolis acull un programa internacional per impulsar la creació de noves empreses


  • Comparteix:

El Seedcamp es vol potenciar l'emprenedoria a Europa. Font: Esade

El Seedcamp es vol potenciar l'emprenedoria a Europa. Font: Esade

EsadeCreapolis ha acollit durant dos dies l'edició d'enguany del Mini Seedcamp Barcelona. Es tracta d'una trobada internacional entre 20 empreses de tecnologia web i software amb professionals del sector tecnològic d'arreu del món, que pretén impulsar la innovació i l'emprenedoria a Europa. El Mini Seedcamp celebrat a Sant Cugat ha estat el penúltim de l'any i ha rebut l'assessorament de més de 70 experts en desenvolupament industrial i corporatiu. Els projectes escollits seran premiats amb una primera partida de finançament.

El 'seedcamp' és un programa creat per un grup d'inversors internacionals que pretén impulsar la innovació i la emprenedoria a Europa. Al llarg de l'any, se celebren deu Mini SeedCamps a diferents ciutats europees, a cadascuna de les quals es presenten vint projectes diferents. L'objectiu de les 'start-up's', empreses emprenedores de tecnologia web i software, és aconseguir finançament per poder començar a desenvolupar el seus projectes.

Durant els dos dies que ha durat la trobada a Sant Cugat, els nombrosos professionals de l'empresa i desenvolupament tecnològic han assessorat els joves emprenedors sobre com dur a terme les seves idees, així com quina és la millor estratègia per afrontar els reptes que els presenten les seves companyies. Per la seva banda, els responsables de cada projecte han tingut cinc minuts per presentar les seves propostes als diferents assessors.

Les empreses premiades al llarg de l'any en els diferents Mini Seedcamps es trobaran una setmana al setembre, on els joves empresaris tindran l'oportunitat de fer xarxa amb altres empreses i rebre més assessorament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.