La sucursal santcugatenca del Banc de València garanteix el compliment de les seves obligacions


  • Comparteix:

La sucursal està ubicada al carrer de Francesc Macià cantonada carrer pont de can Vernet al barri de Coll Favà / Foto: Googlemaps

La sucursal està ubicada al carrer de Francesc Macià cantonada carrer pont de can Vernet al barri de Coll Favà / Foto: Googlemaps

L'oficina santcugatenca del Banc de València llança un missatge de tranquil·litat als seus clients afirmant que la intervenció del Fons de Reestructuració d'Ordenació Bancària (FROB) assegura el bon funcionament de la institució. La substitució dels fins ara administradors, decidida pel Banc d'Espanya, s'acompanya d'una injecció econòmica de 3.000 milions d'euros dels quals 1.000 són en capital i la resta en crèdit per assegurar la liquiditat de l'entitat.

La intervenció ha tingut lloc aquest dilluns i té l'objectiu d'estabilitzar i recapitalitzar el banc valencià a petició del consell d'administració del mateix Banc de València. Els tècnics del FROB han assumit la gestió un cop avaluada la situació financera i patrimonial del banc.

A través d'un comunicat, el Banc d'Espanya afirma que amb aquesta operació es garanteix la liquiditat de l'entitat intervinguda. Fonts de la sucursal santcugatenca han explicat a Cugat.cat que els ciutadans que operen amb aquesta entitat poden estar tranquils davant la nova situació ja que, diuen, el banc n'ha sortit reforçat.

L'entitat valenciana era una filial adquirida el 1994 per Bancaja, caixa que es va fusionar fa poc amb Caja Madrid i les caixes Insular de Canàries, Laietana, Àvila, Segòvia i Rioja.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.