L'atonia econòmica s'enquista a la demarcació de Terrassa, segons la Cambra


  • Comparteix:

Seu de la Cambra de Terrassa

Seu de la Cambra de Terrassa

L'estancament de l'economia es consolida a la demarcació de Terrassa, en la qual s'inclou Sant Cugat. Segons l'informe econòmic de la Cambra de Terrassa, les expectatives per al darrer trimestre de l'any no auguren cap indici de recuperació.

L'informe remarca que la recessió regna l'economia de la zona des de mitjans del 2007. També destaca que la debilitat de la demanda i l'augment de la competència són els elements que limiten la marxa de negocis a la demarcació.

Segons l'informe, l'estat de la indústria a la demarcació ha empitjorat en el darrer trimestre. Això ha passat en el mercat interior, ja que l'activitat internacional no ha caigut. La situació d'aquest sector podria empitjorar amb un descens del volum de facturació i, com a conseqüència, un increment de l'atur.

El comerç segueix amb la mateixa feblesa que en el tercer trimestre d'aquest any. Tot i això, hi ha un bri d'esperança per aquesta darrera fase de l'any, a causa d'elements com les compres de Nadal. Això, segons aquest document, podria millorar moderadament el volum de facturació d'aquests negocis.

Per la seva banda, la construcció s'ha mantingut feble en el darrer trimestre amb una caiguda de la facturació. El panorama fins a finals d'any té números per continuar empitjorant, ja que l'obra executada prevista fins al 2012 no augmentarà.

L'únic sector que, segons l'informe, té expectatives positives és el de serveis. El treball preveu una crescuda en la facturació i l'ocupació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.