La Cambra de Terrassa aposta per la internacionalització de les empreses


  • Comparteix:

Cambra de Terrassa

Cambra de Terrassa

La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa planteja una especialització en serveis d'internacionalització per fer front a l'eliminació de les quotes obligatòries. Això es farà sense abandonar altres eixos com la formació i el suport als nous empresaris.

D'aquesta manera, l'ens cameral afronta el descens en els seus ingressos que suposarà l'eliminació de les quotes obligatòries per a les empreses, amb una nova estructura centrada en els serveis. Tot això a l'espera de conèixer el nou marc normatiu que regularà les cambres espanyoles.

Per aquesta raó, la Cambra tindrà en la internacionalització el seu eix vertebrador i ampliarà els seus serveis, que fins ara suposen el 46% dels seus ingressos respecte del 54% provinent dels recursos camerals de les quotes.

La institució planteja també introduir quotes voluntàries. Al costat del conveni marc signat amb la Generalitat per desenvolupar projectes per a l'administració pública, les quotes han de garantir la continuïtat d'aquestes entitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.