Grifols aprova l'ampliació de tres milions d'euros del seu capital


  • Comparteix:

L'empresa Grifols té seu a Sant Cugat

L'empresa Grifols té seu a Sant Cugat

La junta general extraordinària d'accionistes de l'empresa farmacèutica Grifols, amb seu a Sant Cugat, ha aprovat una ampliació de capital de gairebé tres milions d'euros. Aquest increment de liquiditat es durà a terme mitjançant l'emissió de gairebé 30 milions de noves accions lliures, i de la possibilitat que els accionistes rebin una nova acció a canvi de 10 accions antigues. Aquesta resolució coincideix amb la concessió del premi 'Líder Empresarial de l'any 2011', que la Cambra de Comerç Espanya - Estats Units ha atorgat al president de la companyia, Víctor Grifols.

Amb aquesta decisió, Grifols manté el seu compromís de retribució a l'accionista alhora que es dota de més liquiditat amb les accions sense dret a vot. Aquesta ampliació de capital, de 2'96 milions d'euros, permet també compensar els accionistes, ja que no es repartiran dividends. L'objectiu és tenir major liquiditat per potenciar la seva negociació als mercats,

Els accionistes de la companyia tindran la possibilitat de rebre una nova acció per cada 10 accions antigues que posseeixin, independentment del tipus d'acció que tinguin, sense que aquesta operació suposi cap desemborsament per a ells.

D'altra banda, el president i conseller de Grifols, Víctor Grifols, ha estat guardonat amb el premi de 'Líder Empresarial de l'any 2011' per part de la Cambra de Comerç Espanya - Estats Units. El premi, que s'atorgarà aquest dimarts, és un reconeixement a la trajectòria professional de Grifols, qui manté un fort compromís empresarial amb el mercat nord-americà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.