Banc Sabadell pot tancar 300 oficines després d'absorbir la CAM


  • Comparteix:

Banc Sabadell es converteix en la cinquena entitat bancària de l'Estat espanyol

Banc Sabadell es converteix en la cinquena entitat bancària de l'Estat espanyol

El Banc Sabadell (BS) preveu tancar unes 300 oficines després que aquest dimecres es confirmés l'absorció de la Caja de Ahorros del Mediterráneo (CAM) per part de l'entitat catalana. Les oficines podrien ser tant del Sabadell com de la CAM i es tancarien depenent de la quota de negoci que tinguin a cada zona. El president del banc, Josep Oliu, no ha concretat quants treballadors podrien perdre el seu lloc de feina. Per fer front a aquesta operació, l'entitat preveu fer fins a tres ampliacions de capital, bescanvis d'obligacions preferents per accions i una futura ampliació dirigida als accionistes.

D'altra banda, Banc Sabadell ha registrat aquest dijous un augment del 6% de les seves accions arran de l'adquisició aquest dimecres de la Caja de Ahorros del Mediterráneo (CAM) per el preu simbòlic d'un euro.

El sector bancari, a través del Fons de Garantia de Dipòsits, aporta 5.250 milions, per sanejar la CAM. A més, durant 10 anys, cobrirà el 80% de les pèrdues derivades de la cartera immobiliària de l'entitat bancària. Banc Sabadell només n'haurà d'assumir l'altre 20%.

Amb aquesta operació, Banc Sabadell es converteix en la cinquena entitat bancària de l'Estat espanyol per volum d'actius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.