Sant Cugat assumeix la presidència del CIT apostant per la senyalització dels parcs d'empreses


  • Comparteix:

Acabar el projecte de senyalització dels parcs empresarials començat pels mandats de Rubí i Cerdanyola, i posar en funcionament la nova pàgina web són els principals reptes que assumeix Sant Cugat en l'ostentar la presidència del Catalonia Innovation Triangle (CIT). Sant Cugat ha agafat aquest dilluns el relleu de la presidència del CIT, que fins ara assumia Cerdanyola, en una reunió en què les tres alcaldesses han destacat el consens i la unitat com a eixos principals per encarar la crisi econòmica actual.

El consell plenari del CIT s'ha reunit aquest dilluns a la ciutat, que passa a ostentar la presidència rotativa d'aquest consorci que busca impulsar l'eix de la B-30 amb accions conjuntes.

A la reunió, s'ha fet un balanç positiu de les accions dutes a terme fins ara i s'han exposat els objectius que es marca Sant Cugat en aquesta nova etapa. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha explicat que els principals eixos d'acció de cara al 2012 són finalitzar la senyalització dels parcs empresarials, projecte consensuat pels tres ajuntaments, i la posada en funcionament de la pàgina web del consorci.

Mercè Conesa

El proper 2012 tenim l'objectiu de finalitzar la senyalització de les empreses, així com la pàgina web.



La pàgina web potenciarà un posicionament del CIT com a plataforma que promou les millors condicions per a la la promoció econòmica dels ciutadans i les empreses. El tinent d'alcalde d'economia, Carles Brugarolas, ha afirmat que la pàgina web veurà la llum a principis de 2012.

L'alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona, ha ressaltat la importància del treball conjunt per potenciar les possibilitats d'un territori que té moltes capacitats.

Carme Carmona

No es pot treballar de manera individual, sinó que cal treballar de manera conjunta per potenciar el nostre territori.




Per la seva banda, l'alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, ha expressat la voluntat dels ajuntaments de treballar en equip per recuperar l'activitat econòmica que es tenia fa un parell d'anys.

Carme Garcia

Hem de dir que els tres ajuntaments estem preocupats pel mateix: recuperar l'activitat econòmica de fa un parell d'anys



Durant la reunió s'ha destacat la necessitat de donar facilitats a les empreses a instal·lar-se al territori, una mesura que els consistoris veuen com a imprescindible per crear llocs de treball, en un moment de crisi com l'actual. També s'ha destacat la voluntat conjunta dels tres ajuntaments que l'entorn sigui cabdal per al futur de Catalunya i han refermat la seva postura en defensa del Corredor Mediterrani.

Per assolir els nous objectius, que es presentaran a principis d'any, es duran a terme mesures austeres que comptaran amb els mateixos actius que fins ara, i que comptaran amb un pressupost d'aproximadament 160 mil euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.