Cecot dóna suport a les línies exposades per Rajoy en el debat d'investidura


  • Comparteix:

Mariano Rajoy durant el debat d'investidura / Font: 324.cat

Mariano Rajoy durant el debat d'investidura / Font: 324.cat

La Cecot es posa a disposició del nou govern espanyol, liderat per Mariano Rajoy, per contrastar les polítiques socioeconòmiques que afectin la competitivitat del país i aportar propostes que afavoreixin el creixement econòmic i l'ocupació. La patronal vallesana ha mostrat la seva confiança en les línies bàsiques exposades per Rajoy aquest dilluns en el seu debat d'investidura.

La Cecot espera veure en els propers dies més detalls dels programes de promoció econòmica, emprenedoria i inversió informal. A més, també saber quines mesures utilitzarà el nou govern espanyol per generar un milió més d'empreses durant aquest mandat que comença, que ajudin a la reducció dels nivells d'atur que pateix l'Estat espanyol.

Segons considera la patronal vallesana, les mesures d'estabilitat pressupostària, la reforma financera i les reformes en les administracions públiques que proposa Rajoy van en bona direcció, 'però cal veure en què es concreten'. Igualment, l'eliminació de les prejubilacions, acabar amb els 'aqüeductes' i el no pagament de l'IVA en factures no cobrades compten amb el suport majoritari dels empresaris.

D'altra banda, el sector empresarial vallesà dubta de l'eficàcia de l'ajuda fiscal de 3.000 euros per a la contractació del primer treballador. Segons assegura, els empresaris voldrien una rebaixa en les cotitzacions a la Seguretat Social i un marc laboral més flexible que no generi 'indefensions jurídiques' ni 'sorpreses desagradables'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.