Sant Cugat Empresarial veu el CIT i el talent emprenedor com a reptes de futur


  • Comparteix:

El polígon de Can Sant Joan reuneix bona part del teixit empresarial santcugatenc

El polígon de Can Sant Joan reuneix bona part del teixit empresarial santcugatenc

El president de Sant Cugat Empresarial, Frederic Boix, ha subratllat com a fites de l'associació per al 2012 el manteniment del nombre de socis, la renovació de la seva web i l'enfortiment de vincles amb patronats locals, com la B-30 o Barcelona Creixement. De cara a l'any nou, el 'lobby' es planteja com a reptes convertir el fòrum del Catalonia Innovation Triangle (CIT) en una eina de desenvolupament i apropar el món empresarial a les escoles.

Tot i que Boix ha assegurat que no existeixen diferències evidents entre el sector empresarial santcugatenc i el de la resta del país, ha reconegut que Sant Cugat és una ciutat privilegiada per la reduïda taxa d'atur i l'alt nivell formatiu dels seus ciutadans.

El president dels empresaris de la ciutat ha subratllat que les principals fites assolides aquest 2011 han estat mantenir el nombre d'associats, la renovació de la junta directiva, l'elaboració d'una web més interactiva i l'enfortiment del vincle amb patronats locals com la B-30 i Barcelona Creixement, entre d'altres.

Boix ha demanat als governs, tant del municipi com el català i l'espanyol, que actuïn amb sentit de justícia.

Frederic Boix

Justícia en les nostres aportació a l'Estat espanyol, en el tractament a l'empresari, amb la correcta promoció d'ocupació i amb la persecució del frau fiscal.





Entre els principals reptes que es planteja l'associació empresarial de cara al 2012 estan convertir i potenciar el CIT com una eina de desenvolupament empresarial, apropar el món empresarial als més petits a través de les escoles i aprofitar el talent emprenedor a través de l'assessorament i la gestió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.