La FAV critica l'increment del preu del transport públic


  • Comparteix:

Manel Sánchez als estudis de Cugat.cat, en imatge d'arxiu

Manel Sánchez als estudis de Cugat.cat, en imatge d'arxiu

El president de la Federació d'Associacions de Veïns de Sant Cugat (FAV), Manel Sánchez, considera 'abusiu' l'increment de dos euros del preu de la T-10 de dues zones, el títol de transport més utilitzat pels santcugatencs per anar a Barcelona. A aquest increment cal sumar, afirma Sánchez, la discriminació que pateix Sant Cugat respecte d'altres municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) pel fet de no estar inclosa a la primera zona tarifària de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM), que inclou la capital.

Sánchez ha lamentat l'increment fins a 18'40 euros de la targeta T-10 de dues zones que fins el 31 de desembre costava 16'40 euros i ha emplaçat a treballar encara més la inclusió de Sant Cugat a la primera zona tarifària. Són declaracions a Cugat.cat.

Manel Sánchez

Estem discriminats com a ciutat i penso que és un augment abusiu.


A més, Manel Sánchez ha destacat que tots els increments són negatius però aquest, en la situació actual i pel percentatge que suposa, és un dels pitjors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.