Els comerços inicien la campanya de rebaixes amb previsions més fluixes que els últims anys


Temes relacionats

Els comerciants esperen una bona resposta de la ciutat a les rebaixes ( 7/gen/12)

Els comerciants tanquen l'any amb un balanç positiu tot i la crisi (30/des/11)


  • Comparteix:

Les sabateries són una de les botigues més visitades

Les sabateries són una de les botigues més visitades

Els comerciants santcugatencs han iniciat la campanya de rebaixes d'hivern amb unes previsions inferiors a les de l'any anterior. Segons els responsables de les botigues de la ciutat preguntats per Cugat.cat, el volum de vendes va 'cada cop més a la baixa' i la gent no compra amb la facilitat de fa uns anys. La campanya de rebaixes ha començat aquest dissabte i s'allargarà fins a finals de febrer. Els productes més sol·licitats pels santcugatencs en aquesta època són la roba i els electrodomèstics.

Els comerciants atribueixen a la crisi econòmica el fet que a la gent li costi decidir-se a l'hora de comprar un producte. Una tendència, expliquen, que es produeix des de fa uns anys. També afirmen que els clients, en tornar-se més cautelosos, només compren allò que necessiten.

Botiguers

La cosa està malament; l'any passat tenia la botiga plena. / La gent serà cautelosa. / La crisi està a tot arreu, ara es compra menys.


Aquests petits comerços del centre també reconeixen que competir amb els grans descomptes que ofereixen els centres comercials els suposa una dificultat afegida. Un entrebanc davant el qual s'han de resignar i confiar així en la fidelitat dels clients més habituals. De la seva banda, alguns clients reconeixen que no descarten les ofertes dels grans espais, però que prefereixen el petit comerç.

Els clients també han detallat quins són els articles que més els criden l'atenció.

Clients

Les sabateries estaven plenes. / Comprem el que ens fa falta. / Compres després de Reis perquè saps que ho trobaràs més barat. / Hem vingut avui perquè és un dia festiu.



La presidenta de la Federació de Comerç de Sant Cugat, Maite Pérez, ha explicat que durant el primer matí de rebaixes no hi ha hagut tanta activitat com altres anys. Pérez ho ha atribuït al fet que la campanya de Nadal encara és recent.

Maite Pérez

El primer dia és just després de Reis i la gent encara està trasbalsada. Confio que la gent aprofiti aquest període per comprar.


Les rebaixes s'allargaran fins el març. En aquest sentit, els clients preguntats per Cugat.cat han comentat que els agradaria que la campanya fos abans de la fi de l'època nadalenca, però entenen que, d'aquesta manera, no seria rendible per als comerços.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.