Sant Cugat, tercera ciutat amb els pisos usats de lloguer més cars


  • Comparteix:

Fotocasa.es és un portal immobiliari que també analitza els preus dels pisos. /Font: ACN

Fotocasa.es és un portal immobiliari que també analitza els preus dels pisos. /Font: ACN

El preu de l'habitatge de lloguer de segona mà a Sant Cugat va caure un 8% al 2011 amb 3.625 euros per metre quadrat. Segons el portal immobiliari Fotocasa.es, la nostra ciutat és la tercera que té els pisos usats més cars, després de Sitges i Barcelona.

El preu de l'habitatge de segona mà va caure el 2011 un 9,4% respecte el 2010 fins a situar-se en els 2.713 euros per metre quadrat segons l'informe anual del portal immobiliari Fotocasa.es. Amb un preu de 4.185 euros el metre quadrat, Sitges és la ciutat més cara a l'hora de buscar un pis de lloguer, malgrat que també aquí els preus s'han reduït un 6,1% en l'últim any.

Barcelona continua el rànquing amb una oferta de 3.732 euros el metre quadrat; mentre que Sant Cugat està en tercer lloc amb un preu de 3.625 euros. En tots dos casos, els preus han caigut un 7% i un 8% anual, respectivament.

Ocupen el quart i cinquè lloc amb uns preus molt similars Castelldefels i Vilassar de Mar, que ofereixen una oferta en el lloguer d'habitatges de segona mà de 3.200 euros el metre quadrat. Uns preus que són dels més cars malgrat haver-se també reduït entre un 7 i un 8,8%.

Per contra, les ciutats que presenten els preus d'habitatge de lloguer més econòmics són Lleida, amb 1.700 euros el metre quadrat, Sant Carles de la Ràpita i Salt. Pel que fa als municipis on més van caure els preus el 2011, aquests van ser Mont-Roig, Canet de Mar i Sabadell amb uns descensos d'entre el 17% i el 18,8%. Mentre que Palafrugell, és l'únic municipi català on els preus van pujar el 2011, amb un lleuger 1,2%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.