EsadeCreapolis i la JCI de Catalunya fomentaran l'emprenedoria


  • Comparteix:

Moment de la signatura del conveni / Font: Esadecreapolis

Moment de la signatura del conveni / Font: Esadecreapolis

EsadeCreapolis, ubicat a Sant Cugat, i la Jove Cambra Internacional de Catalunya (JCI Catalunya) han signat un conveni de col·laboració amb l'objectiu de treballar conjuntament en el desenvolupament d'activitats relacionades amb el foment de la innovació i la internacionalització. Amb la signatura d'aquest conveni, les dues entitats es comprometen a organitzar activitats per fomentar la promoció i consolidació de nous projectes empresarials de base innovadora que contribueixin a impulsar el dinamisme empresarial, així com la competitivitat de les empreses de la demarcació.

El president de l'entitat Federació Catalana de Joves Cambres, Jordi Plens, i el director general d'EsadeCreapolis, Santiago Benedé, han estat els encarregats de signar aquest conveni en el qual es mostra un compromís entre les dues institucions per desenvolupar activitats relacionades amb la innovació i l'emprenedoria, com a motor de creixement de la zona i de les empreses que hi estiguin afiliades.

EsadeCreapolis es compromet per una banda a promoure, desenvolupar i divulgar activitats d'innovació dins dels àmbits de la sostenibilitat, tecnologia, salut, 'wellness', oci i altres tendències de futur, i, per una altra, a organitzar i participar en seminaris, conferències i 'workshops'. La JCI Catalunya es compromet a incrementar l'activitat empresarial en l'àmbit territorial de la seva demarcació per tal de donar suport a les empreses, especialment afavorint el desenvolupament d'una mentalitat innovadora i internacional de les companyies. També té com a objectiu potenciar la relació amb les entitats vinculades amb la promoció econòmica i el foment de l'activitat empresarial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.