Sant Cugat, segona ciutat amb els preus dels pisos més cars del país


Temes relacionats

Sant Cugat, tercera ciutat amb els pisos usats de lloguer més cars (11/gen/12)


  • Comparteix:

El metre quadrat a Sant Cugat costa 2.865 euros

El metre quadrat a Sant Cugat costa 2.865 euros

Sant Cugat és la segona ciutat amb més de 25.000 habitants amb els preus de l'habitatge més elevats de Catalunya, situant el metre quadrat en els 2.865 euros. El nostre municipi només té per davant Barcelona, on l'habitatge costa 2.885 euros per metre quadrat. Segons dades del ministeri de Foment espanyol, els preus han tornat a caure al ritme de principis de 2009.

L'índex general de preus de l'habitatge a Catalunya ha caigut un 7'7% durant el 2011 respecte l'any anterior. Per davant hi ha Aragó, amb una baixada del 10'4%, Madrid, que ha vist com el preu del metre quadrat es reduïa un 8'2%, i Andalusia, amb una reducció del 7'8%.

Al país, Sant Cugat se situa com la segona localitat de més de 25.000 habitants amb el preu del metre quadrat més car, amb un cost de 2.865 euros. Barcelona obté el primer lloc, amb un cost de 2.885 euros el metre quadrat.

Segons dades fetes públiques pel ministeri de Foment espanyol, després de la frenada de la caiguda registrada el 2010, els preus han tornat a caure al ritme de principis de 2009.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.