L'òptica Cugat Visió inaugura un espai dedicat a les teràpies visuals


  • Comparteix:

El centre d'optometria Cugat Visió, que neix del Centre Òptics del carrer de Xerric, ha inaugurat un espai especialitzat en avaluació i tractament de problemàtiques visuals, centrades en els problemes d'aprenentatge i la reeducació visual. Les instal·lacions, situades a la rambla del Celler 133, compten amb un ampli espai on es duen a terme teràpies que inclouen el treball psicomotriu dels pacients. El centre és l'únic dedicat a teràpia visual a la ciutat.

Cugat Visió neix després de 14 anys de treball en teràpia visual i serveis optomètrics al Centre Òptics d'Òptica i Optometria, encara ubicat al carrer de Xerric.

Enguany, el centre inaugura un espai més ampli, on hi ubicaran diversos tipus de teràpies, relacionades amb la dificultat d'aprenentatge i l'atenció, el baix rendiment escolar, la millora del processament visual i les dificultats per enfocar, entre d'altres. La gerent del Cugat Visió, Cristina Mayoral, ho explica.

Cristina Mayoral

És un centre on s'evalua i es tracta la problemàtica visual. Estem especialitzats en problemes d'aprenentatge i reeducació visual.


El centre òptic porta més de 14 anys treballant en teràpia visual i és l'únic amb aquesta especialització a la ciutat. L'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha estat present a la inauguració del nou espai, ha destacat que les noves instal·lacions consoliden l'empresa a la ciutat.

Mercè Conesa

Creiem que consolida una oferta entorn al sector de la visió i s'especialitza en un espai de teràpies visuals que ajuden a millorar la concentració i l'aprenentage.






A més, Conesa ha engrescat altres empreses a tirar endavant projectes emprenedors i innovadors per generar nous llocs de treball.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.