La Casa Aymat acollirà la delegació a Sant Cugat de la Cambra de Comerç


  • Comparteix:

Sant Cugat tindrà una delegació de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa abans que finalitzi aquest any. Això ha confirmat el secretari general de l'ens cameral, Josep Prats, que també ha apuntat la Casa Aymat com a possible emplaçament de l'oficina santcugatenca.

Tot i que en un primer moment, la Cambra va afirmar que la seu santcugatenca estaria a punt el passat mes de febrer, sembla que les negociacions amb l'Ajuntament arriben ara a la seva fi. En declaracions a Ràdio Sant Cugat, el secretari general de l'entitat, Josep Prats, ha assegurat que l'oficina serà una realitat abans de 2004:

Josep Prats

Esperem que estigui la seu apunt , és la nostra voluntat


Segons ha informat Prats, la ubicació de la seu local de la Cambra seria la Casa Aymat, on actualment està ubicat el Servei d'Ocupació Municipal. No obstant, aquest emplaçament s'ha de concretar en properes reunions entre l'ens cameral i el consistori. Josep Prats:

Josep Prats

Ho teníem tot apunt, però havíem d'esperar que l'Ajuntament es requilibrés després de les eleccions


Recordem que un dels objectius de la Cambra és que l'oficina santcugatenca aculli conferències i cursos de formació empresarial. De tirar-se endavant aquesta iniciativa, la delegació de la Cambra seria la segona de la comarca després de la de Rubí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.