Marià Galí: 'Les actuals polítiques de contractació són inútils, cal reformular-les'


  • Comparteix:

Marià Galí ha estat entrevistat a Cugat tv

Marià Galí ha estat entrevistat a Cugat tv

El president de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa, Marià Galí, ha reclamat noves fórmules per facilitar la contractació a les empreses i ha ressaltat la importància de mantenir els vincles de col·laboració amb l'Ajuntament, per elaborar una estratègia municipal de captació de noves companyies i promoció de les ja instal·lades. Galí ha assegurat que aquest 2012 l'ens camaral oferirà quota zero a les empreses que vulguin continuar sent sòcies voluntàries i que es podran adherir a diferents paquets de serveis, com a mesura per afrontar el seu descens d'ingressos. Mira l'entrevista a Marià Galí al 'Protagonistes'

Segons ha destacat el president de la Cambra, Marià Galí, les actuals fórmules de contractació de què disposen les empreses són 'inútils', en no facilitar la generació d'ocupació per part de les companyies. En aquest sentit, ha destacat que és important canviar-les per invertir les dades de l'atur i dotar de més recursos econòmics als consumidors perquè aquests generin fluxes de diners i alimentin l'economia.

Marià Galí

Potenciar la possibilitat de què les empreses puguin contractar noves persones.


El president de la Cambra de Terrassa ha subratllat la importància de treballar conjuntament amb l'Ajuntament per promoure i crear una estratègia municipal, pel que fa a la captació de noves empreses i establir les polítiques per a la promoció de les indústries ubicades a la zona.

D'altra banda, un dels eixos vertebradors de la Cambra de Terrassa és potenciar la internacionalització de les companyies, tant aquelles consolidades com les emprenedores. En aquest sentit, l'ens està treballant en un programa que preveu acostar un total de 23 mercats de tot el món a les empreses que treballen amb la Cambra.

L'ens camaral ha vist, en l'últim any, una reducció dels seus ingressos i, per aquest motiu, ha hagut de fer un pla de viabilitat i modificar aspectes en la seva gestió. Tal com ha explicat Galí, actualment la Cambra treballa per millorar els serveis i enfocar-los més a les necessitats de les companyies.

Marià Galí

Les empreses, si volen ser sòcies voluntàries pagant quota zero, poden ser-ho. Si volen tenir avantatges en la prestació dels serveis de la Cambra, poden fer-ho amb uns paquets de serveis.







En funció del tipus d'empresa, aquesta tindrà un tipus de prestació econòmica i, en conseqüència, una contraprestació en serveis i facilitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.