La plantilla d'HP Consultoria i Outsourcing es concentra contra els acomiadaments


Temes relacionats

El 90% dels treballadors d'HP secunden l'aturada de dues hores, segons els sindicats (26/gen/12)

La CUP se solidaritza amb els treballadors d'HP (26/gen/12)

150 treballadors d'HP a Sant Cugat es manifesten davant la seu de l'empresa (22/des/11)


  • Comparteix:

Una de les protestes dels treballadors d'HP

Una de les protestes dels treballadors d'HP

Gairebé la totalitat de la plantilla de consultoria i outsourcing de la seu de Hewlett Packard (HP) a Sant Cugat s'ha concentrat aquest dilluns en rebuig als acomiadaments de personal d'aquests serveis. Els sindicats afirmen que la companyia ha acomiadat a Sant Cugat 15 treballadors, tres dels quals aquest mateix dilluns. La plantilla reclama un pla d'ocupació com a garantia per fer front al degoteig d'acomiadaments que, asseguren, la direcció està portant a terme.

Ja fa algunes setmanes que els sindicats CGT, CCOO i la Confederació Sindical Internacional (CSI) convoquen aturades en el servei en rebuig a aquesta política d'acomiadaments als diferents centres d'outsourcing i consultoria de l'Estat espanyol.

Segons els sindicats, des del setembre passat, HP ha acomiadat una quarantena d'empleats de les seves empreses d'outsourcing i consultoria. Els últims tres, són treballadors del centre de Sant Cugat. Per això, els sindicats han convocat aquest dilluns una concentració al vestíbul del centre, a la qual s'hi ha sumat gairebé la totalitat de la plantilla.

El president del comitè d'empresa d'HP Consultoria i Aplicacions, Jordi Saladie, ha denunciat la manca de criteri de l'empresa en l'execució dels acomiadaments.

Jordi Saladie

Són persones amb certa edat. Crea nerviosisme en la plantilla perquè no hi ha un criteri pels acomiadaments.



La protesta també ha servit per criticar la manca de diàleg de la direcció per evitar els acomiadaments i impulsar un pla d'ocupació com el que la companyia té a altres països europeus. Els sindicats tenen previst noves mobilitzacions que encara estan per concretar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.