HP espera vendre més d'un milió d'impressores amb connexió web a l'Estat espanyol el 2012


  • Comparteix:

HP té seu a Sant Cugat

HP té seu a Sant Cugat

L'empresa Hewlett Packard (HP), amb seu a Sant Cugat, espera arribar al 2012 al milió de vendes d'impressores amb connexió web a l'Estat espanyol i als 50 milions a àmbit mundial. Enguany, la divisió d'imatge i impressió aposta per la innovació, la impressió mòbil i el medi ambient com estratègia, motiu pel qual el grup ha inclòs una vintena de nous dispositius al seu portafoli.

La nova directora general de Hewlett Packard (HP) IPG a Iberia, Mercè Barcons, ha assegurat que el grup afronta el context econòmic actual amb confiança i apostant per l'Estat espanyol i per la innovació. Per aquest motiu centrarà els seus esforços de negoci en les oportunitats que generen l'explosió de continguts imprimibles, l'augment de la necessitat d'imprimir des de dispositius mòbils, la digitalització de continguts analògics i els models basats en serveis.

Barcons ha afirmat que 'la crisi els obliga a ser més creatius i repensar les filosofies de gestió de negoci'. Pel que fa a la companyia, la directora general ha explicat que porta 25 anys en el mercat i que ven a raó de dues impressores per segon en el món.

El grup és líder mundial en el mercat d'impressores de tinta, làser, gran format i premsa digital, i a l'Estat espanyol arriba a un 52% de la quota de mercat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.