El Business Park crearà un centre innovador per a empreses de venda per Internet


Temes relacionats

Una conferència al Business Center destaca la importància de les pimes per sortir de la crisi ( 9/nov/11)

El Business Center, un complex d'oficines sostenible, s'instal·la a Can Sant Joan (19/mar/09)


  • Comparteix:

El centre de negocis Business Park

El centre de negocis Business Park

El complex empresarial @Sant Cugat Business Park impulsarà aquest 2012 un centre de negocis per a empreses que operen exclusivament per Internet. La iniciativa, anomenada e-Commerce Center, consistirà en un espai expositiu permanent on els clients podran contemplar els productes en venda a la xarxa.

Es tracta d'una iniciativa pionera a l'Estat espanyol i poc estesa a la resta del món, on només la Xina i Los Angeles tenen espais similars. L'objectiu d'incorporar un espai firal com aquest al Business Park és dotar a les empreses que operen només a la xarxa d'un lloc on exhibir els seus productes i serveis.

Les firmes interessades a presentar-s'hi podran contractar un espai des dels 10 fins als 40 metres, per instal·lar-hi un estand on exhibir els productes que ofereixen a través d'Internet. La iniciativa està destinada especialment a petites i mitjanes empreses i treballadors autònoms.

El director comercial de Business Park, Jordi Giménez, ha assegurat al 'Diari de Terrassa' que la instal·lació d'aquest servei promourà l'arribada de noves empreses al centre de negocis perquè la iniciativa els donarà difusió. Segons Giménez, l'increment de les noves tecnologies ha canviat els hàbits de compra dels consumidors, que, malgrat que utilitzen Internet per adquirir nous productes, reclamen un espai físic on tocar i veure les mostres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.