Una trentena de treballadors d'HP s'han concentrat a les portes del Mobile World Congress


Temes relacionats

La plantilla d'HP Consultoria i Outsourcing es concentra contra els acomiadaments (30/gen/12)

Sindicats convoquen aturades a HP per reclamar un pla d'ocupació (24/gen/12)


  • Comparteix:

Moment de la concentració aquest dilluns / Font:  Iván Martínez

Moment de la concentració aquest dilluns / Font: Iván Martínez

Una trentena de delegats sindicals de la companyia Hewlett Packard (HP) Consultoria i Outsourcing, amb seu a Sant Cugat, s'han concentrat aquest dilluns al matí a les portes del congrés de telefonia mòbil que se celebra aquests dies a Barcelona. Amb aquesta acció els representants dels treballadors continuen reclamant a la direcció de la divisió estatal de la multinacional que accepti obrir negociacions per redactar un pla d'ocupació davant l''allau d'acomiadaments'.

Els concentrats han repartit entre els assistents al congrés informació sobre els acomiadaments duts a terme per la direcció d'HP a l'Estat que en els darrers mesos han afectat a 40 treballadors, segons els sindicats. Aquesta és la darrera acció del col·lectiu que reclama una sortida negociada a aquesta situació com s'està fent a altres divisions europees de la companyia.

El president del comitè d'empresa d'HP Consultoria i Aplicacions, Jordi Saladie, destaca la difusió del conflicte que s'aconsegueix amb aquesta protesta. Són declaracions a Cugat.cat.

Jordi Saladie

Tothom que s'acredita passa per davant nostre i s'interessa per la situació. És important que es difongui per Europa el que està passsant.





Saladie ha explicat que a les portes del congrés hi han coincidit diverses protestes com és el cas dels treballadors de Telefònica i del moviment del 15M.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.