Grifols tanca el 2011 amb un benefici de 233 milions d'euros


Temes relacionats

Grifols aprova l'ampliació de tres milions d'euros del seu capital ( 2/des/11)

Grifols convoca una junta extraordinària per ampliar capital (29/nov/11)

Grifols augmenta un 8% els seus beneficis fins al setembre (12/nov/11)


  • Comparteix:

Exterior de les instal·lacions santcugatenques

Exterior de les instal·lacions santcugatenques

La companyia farmacèutica Grifols, amb seu a Sant Cugat, ha finalitzat l'exercici 2011 amb un volum de facturació superior als 2.300 milions d'euros, el que es tradueix en un benefici net de més de 230 milions d'euros. Aquesta quantitat suposa prop d'un 20% menys en relació a les xifres de l'exercici 2010 que s'explica per la compra de Talecris i la volatilitat de les divises.

La facturació de Grifols durant el 2011 supera els 2.300 milions d'euros, el que suposa un creixement del 7'7% respecte l'any anterior. Aquest creixement s'ha registrat en totes les divisions de la multinacional compensant la despesa que ha suposat l'adquisició de Talecris.

El 60% dels ingressos de la multinacional provenen dels Estats Units i el Canadà, mentre que el 24% s'originen al continent europeu i la resta es reparteixen entre Sud-amèrica i l'Àsia.

Aquest exercici també ha significat la reducció del pes que la companyia té al mercat estatal ja que en aquest període les vendes dutes a terme s'han reduït del 23% que representaven al 2010 al 13% registrat durant el 2011.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.