Carles Brugarolas: 'Sant Cugat, Cerdanyola i Rubí formen un dels focus econòmics més potents'


  • Comparteix:

Brugarolas, a la dreta, conversant amb el director de la companyia

Brugarolas, a la dreta, conversant amb el director de la companyia

El tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, aposta per potenciar la marca del Catalonia Innovation Triangle (CIT) com a pol d'atracció per a la creació de riquesa. Ho ha dit durant la inauguració de les noves instal·lacions que la companyia Rema Tip Top Ibérica, amb seu a Sant Cugat, ha obert a Rubí. L'empresa es dedica a la producció de components relacionats amb els pneumàtics.

Aquest divendres s'han inaugurat les instal·lacions ubicades a la ciutat veïna que es dediquen a la producció i emmagatzematge dels components, així com a la formació del seus professionals. A les noves instal·lacions, hi treballen una setantena de persones, mentre que a la seu santcugatenca que acull les oficines, el personal administratiu i directiu, hi treballen unes 35 més.

Carles Brugarolas ha assistit a la inauguració i ha conegut de primera mà les noves instal·lacions. En finalitzar el recorregut ha exposat quin ha de ser el paper de l'administració en el suport a les empreses.

Carles Brugarolas

Des del sector públic intentem donar suport als emprenedors, a les empreses existents perquè creixin i captar noves empreses.


Rema Tip Top Ibérica ha crescut demanera continuada des de l'esclat de la crisi. El director general de la divisió estatal, Albert Conde, ha explicat que encaren la crisi com una oportunitat.

Alberto Conde

Per nosaltres és una oportunitat. Al 2011, hem crescut en plantilla, vendes i hem obert diferents centres arreu de l'estat.



La companyia va arribar a Sant Cugat el maig de l'any passat dins del seu pla d'expansió que també els ha portat a obrir aquestes naus rubinenques que ocupen 1.450 metres quadrats de superfície.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.