Els taxis de Sant Cugat i Terrassa s'uneixen en una sola empresa


  • Comparteix:

Els taxis de Sant Cugat i Terrassa s'uneixen

Els taxis de Sant Cugat i Terrassa s'uneixen

L'Associació Ràdio Taxi de Sant Cugat i Valldoreix s'ha fusionat amb la cooperativa Tele Taxi Terrassa amb la intenció de reduir costos en la gestió de les dues companyies. La nova empresa, aprovada per les dues plataformes en assemblea, es preveu que sigui operativa abans de l'estiu sota el nom de Servei Taxi Vallès.

Abans de l'estiu, Servei Taxi Vallès aglutinarà els taxis de Terrassa i Sant Cugat en una operació que ha permès les dues flotes reduir costos, modernitzar el seu servei i baixar les quotes dels seus abonats. La unió amb l'empresa egarenca permetrà els taxis de Sant Cugat funcionar amb el sistema de gestió de flotes de Tele Taxi Terrassa.

Els taxis de Sant Cugat continuaran donant servei amb el mateix telèfon i les mateixes parades. La responsable de personal de Ràdio Taxi Sant Cugat i Valldoreix, Helga Sánchez, ha explicat que la conversió en una cooperativa no afectarà els usuaris a Sant Cugat i millorarà el servei. Són declaracions a Cugat.cat.

Helga Sánchez

No canviarà res el servei per als clients, només que no sentiran dins el taxi la veu de Ràdio Taxi fents els avisos.


L'Associació Ràdio Taxi de Sant Cugat i Valldoreix va néixer l'any 1988 i actualment compta amb 66 membres. De la seva banda, la cooperativa Tele Taxi Terrassa té mig segle d'història i reuneix 94 associats.

Els taxistes de l'entitat terrassenca han donat suport a la fusió, preveient que l'empresa podria estalviar prop de 70 euros mensuals utilitzant una centraleta per a les dues localitats. Pel que fa als socis santcugatencs, un 60% de l'assemblea va votar a favor de la fusió. Cugat.cat ha contactat amb el col·lectiu de taxistes que van posicionar-se en contra de la unió amb Tele Taxi Terrassa, però no ha volgut fer declaracions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.