El pressupost d'enguany serà el més restrictiu del mandat, segons l'equip de govern


Temes relacionats

L'oposició, entre l'abstenció i el vot negatiu als pressupostos (29/feb/12)


  • Comparteix:

Brugarolas en una imatge d'arxiu

Brugarolas en una imatge d'arxiu

El pressupost municipal de 2012 serà el més auster del mandat, segons les previsions de l'equip de govern. Ho ha dit el tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, en una entrevista a Cugat.cat on també ha explicat que la Generalitat avançarà abans de l'estiu 1'4 milions d'euros a l'administració local del total de 4'4 milions que deu al consistori. El responsable d'Economia també ha explicat que l'Ajuntament ha rebut peticions de suport en 20 casos de desnonaments per impagaments hipotecaris.

Carles Brugarolas ha defensat els comptes proposats per l'equip de govern com els més adequats al moment econòmic actual. El responsable de l'àrea d'Economia ha assegurat que les polítiques socials i la promoció de l'ocupació són l'eix vertebrador d'aquests comptes i ha rebutjat les crítiques d'una part de l'oposició.

Brugarolas ha exposat aquestes previsions en relació amb futurs comptes municipals, en una entrevista a Cugat.cat.

Carles Brugarolas

Tenim la percepció que el pressupost d'enguany serà el més difícil del mandat. Creiem que en propers exercicis no tindrem tantes incidències als comptes.




En relació amb l'anunci de la Generalitat, que abonarà abans de juny als ajuntaments part del deute que manté amb les administracions locals, Brugarolas ha explicat que Sant Cugat rebrà 1'4 milions per aquest concepte. Per contra, el tinent d'alcalde és pessimista sobre la resta del deute, que s'enfila fins els 4'4, i no creu que es faci efectiu abans de finals d'any.

Brugarolas ha avançat que a la propera sessió plenària els partits debatran al voltant dels desnonaments i què pot fer l'Ajuntament en aquests casos. El responsable d'Economia ha explicat que l'equip de govern té coneixement d'una vintena de casos.

Carles Brugarolas

El pressupost ja recull mesures però cal més esforç perquè són situacions dramàtiques. A Sant Cugat tenim uns 20 casos.





Carles Brugarolas també ha anunciat que l'Ajuntament no preveu retallar els salaris dels treballadors municipals com sí farà la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.