Pimec Vallès Occidental recomana als botiguers obrir el dia de vaga general


Temes relacionats

Pimec considera la vaga general 'irresponsable i inoportuna' (20/mar/12)


  • Comparteix:

El president de Pimec Comercç Vallès considera irresponsable secundar la vaga

El president de Pimec Comercç Vallès considera irresponsable secundar la vaga

El petit comerç del Vallès no secundarà la vaga general segons ha anunciat Pimec Vallès Occidental. La patronal de la petita i mitjana empresa considera la convocatòria d'aturada una decisió irresponsable i inoportuna per la greu situació econòmica. L'entitat recomana als comerciants que mantinguin els seus comerços oberts i reclama garantir el dret de vaga sense oblidar el dret a treballar.

El president de Pimec Comerç Vallès, Carles Gironès, ha demanat als cossos de seguretat que actuïn en el supòsit que els piquets impedeixin l'accés als centres de treball. Per aquest motiu, Gironès reitera la recomanació als comerciants que mantinguin oberts els seus establiments i que només tanquin si veuen que estan en perill les instal·lacions, els béns o la integritat física dels treballadors.

La patronal de comerç insisteix en la seva reivindicació històrica que cal reformular el dret de vaga amb una nova llei orgànica. Aquesta llei, segons Pimec, hauria d'incloure els mecanismes que assegurin que l'exercici del dret de vaga no suposi, en cap cas, la vulneració del dret al treball.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Quantes mes grans siguin les retallades i les perdues de llocs de treball menys consum i més botigues tancaran. A favor de qui aquesta la Pimec ?

Maria Dolors Sans i Gracia. Enviat el 22/mar/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.