El grup ISS amb seu a Sant Cugat tanca el 2011 amb una facturació de 600 milions d'euros


  • Comparteix:

La companyia té la seva seu espanyola a Sant Cugat

La companyia té la seva seu espanyola a Sant Cugat

El grup de neteja ISS, que té la seu estatal a Sant Cugat, ha tancat l'any 2011 amb una facturació de 600 milions d'euros. Una xifra similar a la que va obtenir un any abans. Amb aquesta xifra de negoci l'empresa instal·lada a la nostra ciutat es posiciona en el cinquè lloc per facturació de la companyia, per darrera de les filials de Gran Bretanya, França, Noruega i Austràlia.

El grup de neteja ISS ha tancat el 2011 amb una facturació de 600 milions d'euros, una xifra molt propera a la què va obtenir el 2010, quan va assolir una xifra de negoci de 597 milions d'euros. La multinacional danesa, que té una plantilla de 30.000 treballadors a tot l'Estat Espanyol, ofreix serveis de neteja, manteniment d'edificis, i seguretat entre d'altres. La xifra de facturació obtinguda en el darrer any posiciona el centre de Sant Cugat com el cinquè de la llista en volum de facturació.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.