Els comerciants del carrer Valldoreix aplaudeixen que les obres s'aturin per Nadal


  • Comparteix:

Els comerciants esperen que acabin 'aviat' les obres.

Els comerciants esperen que acabin 'aviat' les obres.

Els comerciants del carrer Valldoreix han aplaudit la decisió de l'Ajuntament d'aturar les obres d'urbanització d'aquesta via per la campanya de Nadal. Els botiguers han coincidit que les obres han perjudicat les vendes, ja que els clients tenen problemes per accedir als locals o per veure bé els aparadors.

Des del passat estiu, els botiguers del carrer Valldoreix han vist com la caixa dels seus comerços disminuïa a mesura que s'allargaven les obres, incloses dins el Pla del Centre. Tot i que l'eix de vianants que sorgirà d'aquest projecte beneficiarà de forma notable la vida comercial del carrer, els botiguers esperen que les obres s'acabin d'una vegada.

Les obres s'aturaran al desembre, de forma provisional, ja que l'Ajuntament considera que els comerciants han de realitzar la campanya de Nadal sense molèsties. Els botiguers s'han mostrat molt satisfets per la decisió de l'administració:

Comerciants

Ja està bé que hi hagi una mesura com aquesta


Actualment, els comerciants estan vivint el quart mes d'obres. La maquinària, la pols i el soroll són alguns dels motius que, segons els botiguers, allunyen els clients dels seus aparadors:

Comerciants

La gent no pot accedir als aparadors de tantes tanques que hi ha al carrer


Les obres del carrer Valldoreix es paralitzaran, aproximadament, a mitjans de desembre. L'aturada, que durarà fins després de Reis, anirà acompanyada de l'acondicionament del carrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.