Wineissocial obre la porta a inversors particulars de Privalia i Bananity


  • Comparteix:

Wineissocial és un portal de recomanació i distribució de vins / Font: Wineissocial.com

Wineissocial és un portal de recomanació i distribució de vins / Font: Wineissocial.com

El portal de venda de vins on-line Wineissocial, amb seu social a Sant Cugat, ha obert la porta al seu accionariat a inversors particulars entre els que es troben els dos fundadors de Privalia i el conseller delegat de la santcugatenca Bananity. D'aquesta manera l'empresa tanca la seva primera ronda de finançament de la que no ha transcendit l'import total, segons informa el diari 'Expansión'.

Segons el director general de Wineissocial, Manel Sarasa, les necessitats de finançament de l'empresa ascendeixen a 1,5 milions d'euros, sense tenir en compte que encara no s'ha obert la ronda de finançament més important per al projecte que és la de deixar de tenir una web en una fase beta. Per ara, els socis fundadors de la companyia retenen la majoria del capital.

Wineissocial és un portal de recomanació i distribució de vins que agafa el suport de les xarxes socials per conseguir usuaris i difusió per als seus productes.

Al 2012 la companyia centrarà la seva activitat al mercat espanyol, per iniciar la seva internacionalització a finals d'any. Wineissocial encara no ha pres una decisió sobre el que serà el seu primer mercat a l'estranger.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.