Carles Brugarolas: 'El programa Yuzz completa l'aposta de la ciutat per l'emprenedoria'


Temes relacionats

El joves emprenedors de Yuzz podran formar-se a través de Tuenti ( 8/abr/12)


  • Comparteix:

Brugarolas i Fajula als estudis de Cugat.cat

Brugarolas i Fajula als estudis de Cugat.cat

El programa de suport a l'emprenedoria Yuzz, engegat per la Fundació Banesto, és el complement que necessitava l'aposta per l'emprenedoria de la ciutat. Ho ha dit el tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5 FM) on ha parlat de l'edició d'enguany de la iniciativa amb el president de la fundació, Francesc Fajula. Enguany, Yuzz afegeix al seu projecte la col·laboració de la xarxa social Tuenti, que permet ampliar els serveis d'acompanyament als emprenedors.

Sant Cugat és una de les 22 ciutats que participen al programa, que en la seva actual edició compta amb més de 450 joves de l'Estat espanyol. Brugarolas considera aquesta iniciativa com el complement que necessitava l'aposta pel foment de l'emprenedoria que l'Ajuntament té en marxa amb diferents entitats de la ciutat. Així ho ha dit el responsable de l'àrea d'Economia al programa matinal de Cugat.cat.

Carles Brugarolas

Yuzz afegeix l'acompanyament als emprenedors quan el projecte encara és embrionari.



La novetat d'enguany és que els joves que participen al programa d'emprenedoria Yuzz podran complementar la seva formació a través de Tuenti. La Fundació Banesto i Tuenti han signat un acord que permetrà als joves rebre sessions pràctiques a càrrec de l'equip tècnic de la plataforma social.

El responsable de la fundació, Francesc Fajula, ha explicat que el programa està trobant moltes complicitats en diferents àmbits.

Francesc Fajula

El programa omple un buit en la formació del país. Per això trobem aliats que hi volen col·laborar.



Les millors propostes participants al Yuzz a àmbit estatal viatjaran a Silicon Valley on visitaran les empreses punteres del sector tecnològic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.