Banc Sabadell obre una nova oficina a Nova York


Temes relacionats

Banc Sabadell ven la seva participació del Banco del Bajío mexicà per 156 milions d'euros (31/mar/12)

El Banc Sabadell ampliarà el capital social un 43% (23/feb/12)


  • Comparteix:

La nova oficina de Banc Sabadell se situarà al Rockefeller Center de Nova York / Font: Noticiasbancarias.com

La nova oficina de Banc Sabadell se situarà al Rockefeller Center de Nova York / Font: Noticiasbancarias.com

Banc Sabadell, amb seu a Sant Cugat, ha obert una nova oficina de representació al Rockefeller Center de Manhattan, Nova York, que se centrarà en el finançament de projectes i la banca corporativa. L'obertura d'aquesta oficina s'emmarca en l'estratègia d'internacionalització de l'entitat bancària, que ja compta amb 25 sucursals a l'estat de Miami. L'oficina, que ja és plenament operativa, obrirà les seves portes el penúltim dilluns d'abril.

La nova oficina permetrà que Banc Sabadell aprofiti les oportunitats de negoci en l'àmbit del finançament de projectes en paral·lel a les tasques pròpies de l'oficina davant les autoritats locals, els principals operadors financers del món i els mateixos clients de l'entitat.

Gràcies a l'estructura que Banc Sabadell té a Miami, on disposa de 25 sucursals, l'entitat bancària va rebre l'aprovació de l'estat de Nova York al març per obrir aquesta nova sucursal al Rockefeller Center de Manhattan.

Al maig tindrà lloc la inauguració oficial de l'oficina, que obrirà les seves portes el penúltim dilluns d'abril. L'acte inaugural comptarà amb la presència del president de Banc Sabadell, Josep Oliu, i de diverses autoritats econòmiques i empresaris espanyols amb interessos als Estats Units.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.