Una xerrada exposa els avantatges de la demoscòpia electrònica als empresaris de la ciutat


Temes relacionats

Ernest Benach parlarà d'Internet a un esmorzar empresarial al Trade Center (19/abr/12)


  • Comparteix:

Solà i Benach durant la xerrada

Solà i Benach durant la xerrada

L'expresident de Parlament i actual soci de l'empresa de demoscòpia Tàstic, Ernest Benach, ha exposat les solucions que aporta aquest sistema de consultes en línia a les empreses. La cita s'ha celebrat al Trade Center aquest dijous i ha aplegat una vintena d'empresaris que s'han interessat per les aplicacions d'aquesta eina als seus projectes.

Benach ha estat acompanyat del també soci de la companyia Oriol Solà i entre els dos han ofert una xerrada estructurada en dues parts. Primer han abordat les possibilitat que ofereix la xarxa a les empreses i després s'han centrat en les diferències i avantatges que, segons els ponents, suposen les enquestes en línia a l'hora de fer estudis més acurats.

Oriol Solà exemplifica alguna de les millores que aporta la demoscòpia electrònica.

Oriol Solà

En algunes qüestions com el masclisme, les respostes dels enqüestats varien en funció de si pregunta un home o una dona.


La xerrada s'emmarca en els esmorzars de negocis organitzats pel Trade Center amb la col·laboració de Pimec de Vallès Occidental i l'associació Sant Cugat Empresarial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.