L'agència pública ACC1Ó defensa al CIT el seu rol en la internacionalització d'empreses


  • Comparteix:

ACC1Ó és una agència pública/ Font: acc10.cat

ACC1Ó és una agència pública/ Font: acc10.cat

Donar suport a la competitivitat de les empreses i ajudar-les a treballar a àmbit internacional a través de l'agència pública ACC1Ó és el tema central de la jornada organitzada aquest dimecres pel Catalonia Innovation Triangle (CIT). La trobada tindrà lloc a dos quarts de dotze del matí a l'auditori d'EsadeCreapolis i l'assistència és gratuïta.

La gerent de l'àrea d’Orientació i Creixement Empresarial d'ACC1Ó, Cristina Serradell, exposarà durant la jornada els programes i serveis d'aquesta agència de suport empresarial de la Generalitat, que busca ajudar a la internacionalització d'empreses amb una xarxa de 34 oficines arreu del món. La trobada, a la qual assistiran representants d'empreses de Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola, també comptarà amb la intervenció del secretari d'ACC1Ó, Joan Romero, que explicarà el Pla d’Actuacions Industrials i Empresarials del govern.

L'assistència a l'acte és gratuïta, però les inscripcions s'han de fer anticipadament al web de l'agència, acc10.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.