ACC1Ó presenta receptes per millorar la competitivitat a les empreses del CIT


Temes relacionats

L'agència pública ACC1Ó defensa al CIT el seu rol en la internacionalització d'empreses (25/abr/12)


  • Comparteix:

Prop d'una trentena d'empresaris del territori del Catalonia Innovation Triangle (CIT) han assistit a la trobada amb els responsables de l'agència pública ACC1Ó. Es tracta d'un ens dedicat a l'assessorament i suport a les empreses en qüestions relatives a la competitivitat que passen per la internacionalització, sobretot, però també en altres aspectes com la innovació i l'accés al finançament.

La intervenció del secretari d'ACC1Ó, Joan Romero, ha servit per explicar els programes i estratègies que l'entitat segueix que van més enllà de la projecció internacional de les empreses i la seva capacitat d'innovació. Romero també ha destacat els programes de suport a l'emprenedoria i l'assessorament per facilitar l'accés al finançament. Romero ha posat de manifest, però, la necessitat d'aprofundir en la presència internacional de les empreses catalanes.

Joan Romero

Les empreses estan fent passes en la internacionalització. Portem feina feta però encara en queda molta per fer.


El tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, ha estat un dels ponents de l'acte. Brugarolas ha destacat els serveis de l'agència i la necessitat que treballin estretament amb les companyies del territori.

Cales Brugarolas

És imprescindible que les empreses del nostre entorn tinguin una relació més propera amb els serveis i aportacions d'ACC1Ó.


La trobada ha tingut lloc a EsadeCreapolis i ha comptat amb la presència de representants d'empreses de Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola, els municipis que formen el CIT.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.