Cano Catalunya Sant Cugat tanca amb l'aplicació d'un ERO


Temes relacionats

Cano Catalunya inaugura el concessionari de BMW i Mini a Sant Cugat (28/oct/05)


  • Comparteix:

El concessionari està ubicat a la carretera de Rubí 63

El concessionari està ubicat a la carretera de Rubí 63

L'empresa Cano Catalunya, concessionària oficial de les marques BMW i Mini a Sant Cugat, tancarà les portes en dues setmanes amb l'aplicació d'un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) que afectarà 35 treballadors. El context econòmic actual s'apunta com el motiu principal del tancament de les instal·lacions de Cano Catalunya a Sant Cugat, segons ha pogut saber Cugat.cat.

El concessionari, ubicat a la carretera de Rubí número 63, va obrir les portes a la nostra ciutat el juny del 2005. L'empresa disposa de 16.000 metres quadrats i compta amb els darrers models de BMW i Mini, i amb serveis de postvenda i accessoris per a aquestes marques.

L'empresa, que disposa actualment d'una plantilla de 35 treballadors, tancarà les instal·lacions d'aquí a dues setmanes per la baixada de vendes que porten registrades durant els darrers anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.