Els treballadors de FGC convoquen vuit dies de vaga al maig i juny


  • Comparteix:

El primer dia de vaga convocat és el 10 de maig

El primer dia de vaga convocat és el 10 de maig

El comitè d'empresa de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) ha anunciat vuit dies de vaga al maig i al juny per denunciar la manca de diàleg de la Generalitat davant la negociació del conveni col·lectiu. Els treballadors de FGC exigeixen la signatura d'un conveni amb una pujada de sous i denuncien que l'aplicació de les retallades afectarà el servei. La vaga està convocada per als dies 10, 11, 24, 25 i 26 de maig, i per al 12, 13 i 14 de juny.

La negativa del departament d'Ocupació a negociar el conveni col·lectiu de l'empresa, així com l'aplicació de les retallades previstes acordades al Parlament han motivat la decisió dels sindicats de fer vaga el maig i el juny. En dóna més detalls el secretari del comitè de vaga de FGC i membre de CCOO, Miguel Ángel Herrero, en declaracions a Cugat.cat.

Miguel Ángel Herrero

Fa dos anys que no tenim conveni i les retallades del 3 % ens motiven a fer la vaga.


Membres del comitè d'empresa de FGC s'han tancat aquest divendres a la seu del departament d'Empresa i Ocupació, i han començat una vaga de fam per protestar contra la manca de voluntat conciliadora de l'empresa per evitar el conflicte. Els protestants han estat desallotjats aquests dissabte pels Mossos d'Esquadra, segons ha informat CCOO.

La vaga està convocada per als propers 10, 11, 24, 25 i 26 de maig, i per al 12, 13 i 14 de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.