Els botiguers aprenen amb Antonella Broglia les experiències internacionals més exitoses del sector


Temes relacionats

La Generalitat reconeix la tasca de Sant Cugat Comerç (12/abr/12)

Sant Cugat Comerç neix per unir tots els comerços i dinamitzar el sector (26/gen/12)


  • Comparteix:

Antonella Broglia, en un moment de la xerrada / Font: Localpress

Antonella Broglia, en un moment de la xerrada / Font: Localpress

L'experta en innovació en vendes Antonella Broglia ha acostat aquest dilluns al teixit comercial local les experiències internacionals més destacades del sector. Convidada per Sant Cugat Comerç (StC) en el marc dels 3rs Diàlegs de Comerç, Broglia ha apostat per fusionar el comerç físic i el virtual. Tot i admetre que no existeixen receptes generals, ha assegurat que l'actual context requereix incorporar al comerç local les millors pràctiques mundials, moltes d'elles sustentades en les noves tecnologies.

La també consultora és contundent. Hi ha motius per a l'esperança del sector, tot i el descens del consum com a conseqüència de la crisi econòmica. En aquest sentit, Broglia ha exemplificat les seves paraules amb experiències internacionals que han aconseguit incentivar el consum i les vendes.

Es tracta d'apostes innovadores on, diu Broglia, la tecnologia juga un paper molt important.

Antonella Broglia

Les noves tecnologies són com un tsunami que ha portat moltes transformacions, però són de molta utilitat. Permet unir comerços reals i virtuals.


Les experiències exposades per la consultora han estat ben rebudes pels assistents, que han conegut propostes com la 'botiga-paret', les compres en grup, els clubs de compra, les rebaixes 'flash', els descomptes localitzats, les botigues participatives i el consum col·laboratiu, entre d'altres. Totes aquestes innovacions estan, segons Broglia, a la mà de qualsevol comerciant.

La presidenta de Sant Cugat Comerç, Maite Pérez, ha assegurat que l'entitat tindrà en compte les aportacions de la ponent.

Maite Pérez

Tot és noves tecnologies. Ha donat moltes i molt bones idees.



De fet, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha explicat que el teixit comercial té motius per estar esperançat, ja que la ciutat ha crescut amb 2.000 nous veïns i l'ocupació dels establiments comercials arriba al 88%.

Mercè Conesa

En el moment complicat, el 88% dels locals comercials està en funcionament. Això és una bona dada i estem molt per sobre d'altres ciutats de l'entorn.




La conferència de l'experta Antonella Broglia s'emmarca dins els 3r Diàlegs de Comerç que organitza Sant Cugat Comerç. Aquesta tercera edició ha comptat també amb una sessió de 'networking' a càrrec del professor de màrqueting i expert en lideratge Ivo Güell, que l'entitat espera que tingui continuïtat a les properes edicions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.