L'hotel de quatre estrelles de la Rambla del Celler obrirà les portes el proper 1 d'abril


  • Comparteix:

Lluís Recoder, Mercè Conesa i Eduard Pomar han visitat avui les obres.

Lluís Recoder, Mercè Conesa i Eduard Pomar han visitat avui les obres.

El nou hotel que l'empresa Habitat està construint a la Rambla del Celler obrirà les seves portes l'1 d'abril. El nou complexe, amb 97 habitacions dobles, restaurant i sala de congressos, ha comportat una inversió total de 12 milions d'euros. L'alcalde ha explicat que l'hotel ha de cobrir el doble objectiu d'atraure turisme cultural a la ciutat, i potenciar, alhora, el Teatre-auditrori com a palau de congressos.

En forma d'ull de bou, el nou hotel de la Rambla del Celler comportarà la contractació, en principi, de 50 persones però l'objectiu és arribar als 55 treballadors. A falta de 5 mesos per la seva obertura, de moment, ja té prereservades un 40 % de les habitacions.

El nou complex neix amb una voluntat de ser un equipament urbà, de manera que la ciutat, en el seu conjunt, se'n pugui beneficiar i pugui fer ús, per exemple, del servei de restaurant o de la sala de congressos i reunions.

Per l'alcalde, que ha visitat avui les obres, l'hotel ha d'ajudar a dinamitzar la ciutat i atraure turisme cultural a l'entorn del Monestir i el museu:

Lluís Recoder

Cobreix una demanda a la ciutat i ens permetrà allotjar gent que vé a Sant Cugat per feina, esport, lleure o com a turisme cultural.


Lluís Recoder, però, ha destacat que la ciutat ha de saber aprofitar les sinèrgies que es puguin crear entre el Teatre-auditori i l'hotel de manera que els dos equipaments se'n beneficïin mútuament.

Lluís Recoder

Ens permetrà a la ciutat fer front al cost que té el Teatre-auditori.


El conseller delegat d'Habitat ha explicat que l'empresa té gran expectatives en el projecte atès que és l'únic hotel urbà amb què compta, ara com ara, Sant Cugat. Ferran Cirera espera operar a 'tot ritme' ben aviat:

Ferran Cirera

Tenim moltes expectatives perquè Sant Cugat no té un hotel urbà. Volem que doni vida a la ciutat.


L'hotel, de quatre estrelles, compta amb 93 places d'aparcament i els seus responsables no descarten que algunes d'aquestes places es puguin oferir a la ciutat.L'Hotel, que té una superfície construïda de 5.000 metres quadrats, disposa de 23 habitacions per planta, distribuïdes als laterals, de manera que l'espai central queda lliure i permet crear un zona oberta amb dos ascensors panoràmics. El preu mig per habitació serà d'uns 90 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.