Sant Cugat Comerç engega la campanya de Nadal el proper 10 de desembre amb premis a la fidelitat


  • Comparteix:

Es premiarà la fidelitat dels clients amb vals i regals.

Es premiarà la fidelitat dels clients amb vals i regals.

Sant Cugat Comerç engega el 10 de desembre la campanya de Nadal repartint, entre els seus clients, 40 mil butlletes que ofereixen un ampli ventall de premis. L'objectiu de la iniciativa, que durarà fins a Reis, és impulsar el comerç local i, a la vegada, agrair als clients la seva fidelitat amb obsequis.

Si els ciutadans fan una compra en un dels establiments adherits a Sant Cugat Comerç obtindran un val per aparcar una hora gratuïtament als pàrquings dels Quatre Cantons, carrer Colom i el Monestir.
Entre els premis també hi ha el sorteig de 4 pernils, una hora de ludoteca pels nens i un passeig pel Tren del Comerç, que sortirà de la plaça Octavia.

El trenet és un dels principals reclams de la campanya de Nadal de l'entitat que, l'any passat, va aplegar l'assistència de 8 mil persones. Amb aquest, ja són 5 els anys que Sant Cugat Comerç porta realitzant la campanya. Escoltem la valoració que fa la gerent, Rosa Simón:

Rosa Simón

Fem una valoració molt positiva perquè la gent s'interessa molt pel que fem en aquestes dates


Al marge d'aquests premis, l'entitat també ha programat una cantada de nadales a la plaça Octavià el dia 20 de desembre, així com el repartiment de butelletes de loteria.

La Campanya de Nadal de Sant Cugat Comerç compta amb el suport de l'Ajuntament, Caixa Terrassa i la Generalitat, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.