Adolfo Domínguez tanca la seva botiga de Sant Cugat


Temes relacionats

Adolfo Domínguez inaugura en persona la nova botiga a Sant Cugat (15/jun/07)


  • Comparteix:

El modista gallec el dia de l'inauguració

El modista gallec el dia de l'inauguració

Adolfo Domínguez (AD) ha tancat la seva botiga al carrer d'Àngel Guimerà aquest dimecres després d'una trajectòria de cinc anys a Sant Cugat. L'establiment ha baixat la persiana a causa de l'alt lloguer que havia d'afrontar, segons els treballadors de la botiga. La companyia gallega va tancar l'any passat 34 botigues a l'Estat espanyol.

Els treballadors de l'establiment de Sant Cugat seran recol·locats a altres establiments del grup, que actualment compta amb 11 botigues a la demarcació de Barcelona, tres al Vallès després del tancament a Terrassa i Sant Cugat.

El mateix modista i empresari gallec Adolfo Domínguez va inaugurar l'establiment santcugatenc el juny de 2007, quan AD comptava amb 450 botigues arreu del món.

El local santcugatenc va obrir com una aposta de la marca d'un nou concepte d'establiment en què s'integrava tota l'oferta de les col·leccions d'Adolfo Domínguez, amb botigues més grans, estructurades i còmodes de cara al client.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.