Conesa vol crear aliances amb les empreses perquè potenciïn la responsabilitat social corporativa


Temes relacionats

Antoni Abad anima les empreses petites a fusionar-se per ser més innovadores i optar a la internacionalització (22/mai/12)


  • Comparteix:

El Fòrum Santcugatribuna s'ha celebrat a Esade Creapolis / Font:Localpress

El Fòrum Santcugatribuna s'ha celebrat a Esade Creapolis / Font:Localpress

L'equip de govern vol potenciar la responsabilitat social corporativa de les empreses instal·lades a Sant Cugat. Per aquest motiu el consistori visitarà totes les empreses per demanar-los que tinguin en compte les entitats de la ciutat que treballen amb persones amb discapacitats i amb risc d'exclusió social. Així ho ha avançat l'alcaldessa, Mercè Conesa, durant el Fòrum Empresarial Santcugatribuna on ha assenyalat que l'objectiu és establir aliances amb les empreses per treballar d'una manera més responsable al territori.

L'Ajuntament començarà, primer, per visitar aquelles empreses més grans que estàn aguantant bé la crisi. L'alcaldessa Mercè Conesa ha destacat que en cap cas demanaran grans quantitats de diners, sinó que es tracta de buscar aliances amb les empreses del territori per aconseguir treballar de manera 'més responsable'.

Mercè Conesa

Els demanarem que tinguin en compte aquelles entitats de la ciutat que treballen amb persones amb discapacitats i amb risc d'exclusió social.






Conesa ha explicat que en aquesta línia treballaran conjuntament amb Sant Cugat Empresarial (SCE).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.