Sis empreses del KIC InnoEnergy d'EsadeCreapolis, reconegudes en competicions mundials


Temes relacionats

EsadeCreapolis gestionarà una comunitat del coneixement de l'IET d'energies renovables (22/des/09)

L'Ajuntament preveu convertir Sant Cugat en centre de gestió de l'IET abans d'acabar el 2009 (21/ago/08)


  • Comparteix:

Seu d'EsadeCreapolis

Seu d'EsadeCreapolis

Les empreses expertes en energies renovables, eficiència i sostenibilitat Northstar Telemetrics, ParkGreen, Noem, WordCoo, Enerbyte i OpenDomo, ubicades a EsadeCreapolis, han estat guardonades amb el Premi Europeu de l'Esperit Emprenedor - EIT. Totes aquestes companyies reben el suport de KIC InnoEnergy Iberia, la comunitat d'innovació i coneixement del KIC, una iniciativa impulsada per l'Institut Europeu de Tecnologia (IET), amb seu central a Budapest.

Els últims reconeixements a aquestes empreses han vingut també de la mà d'esdeveniments com l'Smart City Expo, o d'associacions com l'EBAN o Inocentive, que busquen solucions innovadores a problemes socials.

Al llarg del 2011 un total de 32 emprenedors i investigadors van sol·licitar la participació en aquest projecte europeu situat a Sant Cugat. Tot i això, només les vuit iniciatives amb major potencial van ser seleccionades per formar part de la incubadora d'empreses anomenades 'Cleantech', segons explica EsadeCreapolis en un comunicat. Per aquest any s'espera rebre un 25% més de projectes, arribant als 40, dels quals se seleccionaran vuit més. A més, també hi ha previsió perquè quatre iniciatives emprenedores de les seleccionades al 2011 arribin al mercat durant el 2012.

La xarxa d'innovació sobre energies renovables creada per l'IET, on s'inclou Esade i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) juntament amb 33 socis més, té com a objectiu sumar esforços dels diferents centres universitaris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.