Un projecte santcugatenc, guanyador de la 2a Trobada Estatal de Yuzz de joves emprenedors


Temes relacionats

Les eines per a empreses a través de la xarxa, protagonistes del concurs Yuzz d'enguany (10/mai/12)

La sostenibilitat empresarial i un portal web infantil són algunes dels projectes de Yuzz ( 3/mai/12)

La psicologia, l'etnologia i el turisme musical, projectes del concurs d'emprenedoria Yuzz ( 2/mai/12)


  • Comparteix:

Un projecte santcugatenc ha estat el guanyador d'enguany del #yuzzfest

Un projecte santcugatenc ha estat el guanyador d'enguany del #yuzzfest

La plataforma en línia per a la promoció de concerts sota demanda, Bandeed, ha estat la guanyadora del concurs '10 Up Corners' que ha tingut lloc aquest dimarts a Madrid en el marc de la 2a Trobada Estatal Yuzz. El projecte santcugatenc, liderat per l'emprenedor Anxo Armada, s'ha imposat a les altres 22 propostes d'arreu de l'Estat espanyol. El premi per a Bandeed és l'accés a un prestigiós fòrum d'inversors, un any de formació a Iese o Esade i un iPad.

Bandeed és una plataforma en línia per a la promoció de concerts en demanda que proposa un canvi en el model de gestió de concerts. La proposta, un dels projectes del Yuzz Sant Cugat, trasllada el poder de decisió als seguidors evitant així contratemps a les formacions musicals i garantint l'assistència a les sales. En dóna més detalls un dels seus creadors, Anxo Armada, en declaracions a Cugat.cat.

Anxo Armada

Bandeed és un punt de trobada entre sales, artistes i fans per donar una alternativa al model actual de gestió de concerts.









Al concurs '10 Up Corners' 10 emprenedors d'arreu de l'Estat espanyol van defensar el seu projecte davant de possibles inversors i altres assistents.

Després d'un acurat procés de selecció la proposta santcugatenca ha estat la guanyadora amb un accés a un prestigiós fòrum d'inversors, un any de formació a Iese o Esade i un iPad.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.