IKEA ofereix 380 llocs de feina per a l'establiment de Sabadell


Temes relacionats

Ikea s'implanta definitivament a Sabadell en lloc de fer-ho a Sant Cugat ( 5/ago/10)

Ikea confirma a Recoder que no s'instal·larà a Sant Cugat (10/jun/09)

Ikea fa marxa enrere i descarta ara obrir un establiment a Sant Cugat ( 5/jun/09)

Llum verda de Comerç a la implantació d'Ikea a Sant Cugat (27/mar/09)


  • Comparteix:

Un dels centres que la companyia té a Catalunya

Un dels centres que la companyia té a Catalunya

IKEA iniciarà aquest dilluns el procés de selecció de la futura plantilla que treballarà al centre de Sabadell. L'empresa necessita 380 persones per a totes les àrees de la botiga. Les candidatures es poden presentar fins l'últim dia de juny a la pàgina web d'IKEA. La nova botiga ofereix feina a persones de totes les edats, amb o sense experiència, i que estiguin interessades a treballar tant a jornada completa com a temps parcial. El centre, que en un principi s'havia d'instal·lar a la nostra ciutat, obrirà a finals d'aquest any a Sabadell.

El procés de selecció té com a objectiu cobrir les àrees de vendes logístiques, atenció al client, caixes i restaurant. Ikea ha creat dins la seva pàgina web un espai específic perquè els candidats puguin deixar les seves sol·licituds. A partir de dilluns els interessats han d'emplenar un formulari amb les dades personals i indicar les seves preferències laborals. La companyia internacional d'origen suec s'havia d'implantar en un principi a Sant Cugat. Finalment, però, Sabadell va ser la ciutat escollida per obrir aquest nou centre.


  • Comparteix:

COMENTARIS

Encara avui no sabem que va passar perquè Ikea no estigui a Sant Cugat. M'agradaria saber a qui l'hi hem d'agrair. Potser no era una empresa "xic" a l'altura de Sant Cugat ni portava sota el braç cap premi per fardar, quina tristesa

Maria Dolors Sans i Gracia. Enviat el 1/jun/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.