Dues empreses amb seu a la ciutat participen en un projecte sobre responsabilitat social


  • Comparteix:

Seu de Roche a Sant Cugat

Seu de Roche a Sant Cugat

Les empreses Roche Diagnostics i ISS Facility Services, amb seu a Sant Cugat, han pres part en una prova pilot organitzada per la Cambra de Comerç de Terrassa per avaluar la incidència de la responsabilitat social en la competitivitat. Un total de 10 companyies han estat les encarregades de provar una nova aplicació informàtica, que vol ser la primera eina gratuïta per a l'autoavaluació de bones pràctiques.

Mitjançant un simulador que elabora estimacions numèriques de costos i beneficis, el programa recomana a les empreses les accions més eficients en matèria de Responsabilitat Social i Empresarial (RSE), englobant des de la relació de la companyia amb la comunitat fins al respecte mediambiental. A més, ofereix un conjunt de bones pràctiques i d'eines de suport en certificacions.

La iniciativa s'emmarca dins el projecte europeu Responsible Med, i està previst que la versió final de l'aplicació es presenti a Itàlia aquest novembre. A partir de llavors, serà lliure i es podrà descarregar gratuïtament a Internet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.