Sant Cugat, present a la nova associació ADE Vallès de dones empresàries


  • Comparteix:

Moment de la presentació de la nova entitat / Font: ADE Vallès

Moment de la presentació de la nova entitat / Font: ADE Vallès

Les santcugatenques Montse Vilamitjana, Teresa Sala i Sandra Llano són tres de les sòcies fundadores de la nova Associació de Directives, Empresàries i Professionals ADE Vallès, que neix amb l'objectiu de visibilitzar i consolidar el talent femení a les empreses del Vallès. Vilamitjana, presidenta de l'entitat, és adjunta a la direcció del Parc Tecnològic del Vallès. Sala és sòcia directora de Sala i Batlle Gestión Empresarial i assumeix la tasca de tresorera de la nova entitat. Llano, per la seva banda, és sòcia directora de l'empresa Ixo Business Consulting i assumeix el càrrec de vocal de la junta.

Aquesta associació neix després d'un any de treball d'un grup de dones que han vist la necessitat d'impulsar una associació centrada en promoure i consolidar el talent femení de les empreses vallesanes. Des de l'entitat han constatat que les dones directives no formen part de la presa de decisió de les empreses perquè no estan als consells d'administració.

Per minimitzar aquesta realitat, ADE Vallès ha decidit crear una borsa de treball formada per dones amb un perfil professional dirigit a ocupar càrrecs directius a les empreses de les dues comarques vallesanes.

Una altra de les primeres decisions de l'entitat és convertir la formació en un dels eixos fonamentals d'ADE Vallès. En aquest sentit, ja ha programat sessions de màrqueting digital i comunicació interpersonal en l'àmbit empresarial pel darrer trimestre de l'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.