EsadeCreapolis organitza un taller de caçadors de tendències


  • Comparteix:

Mònica Carbonell és la fundadora i directora de Sodabites

Mònica Carbonell és la fundadora i directora de Sodabites

El 'coolhunting' és l'estudi de les actituds i comportaments futurs dels consumidors i està en alça en les empreses. Segons el taller 'Coolhunting aplicat a la innovació', que ha acollit aquest divendres EsadeCreapolis, les empreses que reaccionin als resultats d'aquestes investigacions d'una manera creativa són les millors preparades per sortir de la crisi. L'activitat l'ha dut a terme la fundadora i directora de Sodabites, Mònica Carbonell.

Sodabites és un observatori de tendències per a la innovació de marca. Des d'aquest punt de partida analitza el mercat internacional i l'online per avançar-se als gustos del consumidor. És el que s'anomena 'coolhunting' i que cada vegada més empreses apliquen als seus processos interns.

La fundadora i directora de Sodabites, Mònica Carbonell, ha estat la ponent d'aquest taller que ha acollit EsadeCreapolis i ha explicat a Cugat.cat en què consisteix exactament el 'coolhunting'.

Mònica Carbonell

'Coolhunting' vol dir detecció d'actituds i de comportaments del consumidor al mercat d'una manera anticipada per preveure aquests moviments i incorporar-los al procés d'innovació de les empreses.



Carbonell també ha analitzat l'estat del mercat avui dia i ha destacat que el consumidor ha passat d'una actitud passiva a un estat actiu en què vol crear, compartir i, a més, està fent canviar la manera de fer de l'empresa.

Precisament, les empreses que estan reaccionant d'una manera creativa són, segons Carbonell, les que sortiran endavant d'aquesta crisi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.